неделя, 24 юли 2011 г.

Още новини за 3-ти сезон

„ОК  е да ги обича и двамата,” казва Уилямсън за дилемата на Елена в избора между Деймън и Стефан.  „Изглежда Катрин знае повече за това какво е да те е грижа и за двамата Салваторе,” добавя Плек. „Катрин беше права, знаете за какво говоря?” казва Добрев по време на сесията с въпросите, когато я питат да избере между Деймън и Стефан.
„Ясно е, че всеки имат чувства към другия: говорим за семейство, приятел, любим,” казва Уилямсън за любовния триъгълник между Елена-Деймън-Стефан.
Когато бяха запитани дали могат да различат кога Добрев играе Катрин и Елена, Сомърхолдър каза: „Има един малък, извратен поглед в очите. Става леко садистична,” за Катрин. „Обикновено гардероба я издава,” казва Уесли, добавяйки, че Елена обикновено носи суичър, докато Катрин по-скоро носи кожени дрехи.
Плек се пошегува, че актьорите са си избирали интернационални територии, където да се развиват епизодите, като Париж, Хаваи, Кариби и Ямайка, когато са ги попитали къде отиде Катрин в края на сезона.
„Искам да играя Деймън заради цялото внимание, което той получава,” пошегува се Морган, когато го попитаха кой герой в шоуто би искал най-много да изиграе, загатвайки, че Сезон 3 ще разкрие защо Клаус и Стефан заминаха на убийственото пътешествие.
„Ще разберем повече за мотивите му (защо иска Стефан) и тъмната му страна,” сподели Морган.
В един фантастичен свят, Добрев разкрива, че би искала да има възможността да изиграе Клаус: „Би било забавно да бъда хибрид.“ Сомърхолдър говори от свое и името на Уесли, когато казва: „Бихме искали да бъдем Клаус. Деймън винаги си е мислел, че е най-големия, най-лошия наоколо, а после се появява този идиот.“
„Да избираме дубльори не е нещо, с което да изпъкваме. Обичам да описвам героите и да намирам точните актьори за ролята.“ казва Уилямсън за това, кой биха искали да видят в драмата, добавяйки че: „да избера звезда не ме интригува.“ (Добрев споделя, че Джъстий Бийбър искал да се появи в драмата по CW).
“Деймън някак не е доволен от това как се е развил живота му през този сезон.“ Казва Сомърхолдър, запитан къде е мястото на Деймън през 3-ти сезон.
„Стефан Изкормвача е много интересен.“, казва Уесли. „Да се надяваме, че ще имаме ретроспекция за това.“ и да видим какъв е бил.
А дали ще видим още Илайджа? Плек казва само това: Няма радост по света без Даниъл Гилийс.
кредит: